Sport

2017.03.10. 16:24

Paks, csirke, válogatott – Holman már újra készen áll

Debrecen - A DVSC támadója mozgalmas napokon van túl, de most már csak a szombati bajnoki foglalkoztatja.

Debrecen - A DVSC támadója mozgalmas napokon van túl, de most már csak a szombati bajnoki foglalkoztatja.

  • Egy rosszul átsütött csirke miatt kórházba került és emiatt kénytelen volt kihagyni a múlt heti, DVTK elleni győztes meccset Holman Dávid, a DVSC futball­istája.
  • A válogatott bő keretébe is meghívott támadó azonban már teljesen egészséges és bizakodva várja a szombat délutáni, Paks elleni bajnoki találkozót a Nagyerdei Stadionban.
  • Nem telt el eseménytelenül a Loki futballistájának, Holman Dávidnak a legutóbbi tíz napja. A debreceni 10-es a múlt héten megjárta a kórházat egy bakteriális fertőzés miatt, ennek következtében ki kellett hagynia a hajdúságiak Diósgyőr elleni, 3–0-ra megnyert derbijét.

    Már csak rossz emlék

    – Egy étteremben ebédeltem, utána lettem rosszul, egy nem kellően átsütött csirke miatt – árulta el lapunknak Holman Dávid. – A bakteriális fertőzés miatt nem lehettem ott a többiekkel a pályán a múlt héten, leginkább ez volt fájó számomra. Annak örülök, hogy jó játékkal sikerült győznünk. Szerencsére hétfőtől már újra a csapattal készülhettem és vélhetően nem lesz akadálya annak, hogy a Paks ellen pályára léphessek – mondta a labdarúgó, akit a héten Bernd Strock szövetségi kapitány beválogatott a bő keretébe, azaz vasárnaptól Telkiben készülhet néhány napot.

    – Nagyon örültem a meghívónak, hiszen mindenkinek, aki elkezd focizni, az az álma, hogy egyszer magára ölthesse a címeres mezt. Tudom, hogy sokat kell még dolgoznom, de bízom benne, egyszer tényleg meghallgathatom válogatott futballistaként a Himnuszt – jelentette ki.

    [poll id="1338"]

    Jó formában a Paks

    Holman tehát már túl van a betegségen, és azt mondja, csak akkor ér valamit a DVTK elleni siker, ha szombaton 15.30-tól (élőben: www.haon.hu) is begyűjtik a három pontot.

    – Kétség kívül jó formát mutat az utóbbi hetekben a Paksi FC, az előző két meccsén összesen hét gólt rúgott, ami önmagáért beszél. Ettől függetlenül most is azt mondom: hazai pályán nem nekünk kell alkalmazkodnunk az ellenfélhez, hanem a saját játékunkat kell játszanunk. A Paks bárkinek megnehezítheti a dolgát, ha jó napot fog ki, de bízom benne, hogy nekünk is jó napunk lesz és legyőzzük a zöld-fehéreket a Nagyerdei Stadionban.

    HBN


    Bernd Storck megnevezte azt a tizenkét játékost, akik vasárnaptól együtt készülnek Telkiben.

     

    Újabb fontos összecsapás vár a DVSC-re, a gárda szombaton 15.30 órától a tabella 7. helyén álló Paksot fogadja a Nagyerdei Stadionban az OTP Bank Liga 23. fordulójában.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!