Nyíregyházi Egyetem

2008.06.13. 15:08

Államvizsga a Nyíregyházi Főiskolán

<p>Nyíregyháza - Izzadó tenyerek, meggyötört arcok, kétségbeesett tekintetek szerte a Nyíregyházi Főiskolán, emellett pedig megkönnyebbült fiúk és lányok, boldog mosolyok és vidáman csengő hangok: itt az államvizsga! <dia width="900" height="700" alt="Államvizsga a Nyíregyházi Főiskolán 2008.06.13."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/_llamvizsga_a_Ny_regyh_zi_F__337_iskol_n_20/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Államvizsga a Nyíregyházi Főiskolán 2008.06.13." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/flv-nyiregyhaza-foiskola-vizsga-allamvizsga_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

főiskolások előtt álló legnagyobb kihívás, az államvizsga vette kezdetét a Nyíregyházi Főiskolán. Kíváncsiak voltunk arra, milyen érzéssel jöttek ki a diákok a "vallatásról", és hogyan adtak számot a több év alatt megszerzett tudásukról tanáraiknak, professzoraiknak.

Nem kellett csalódnunk ezúttal sem a Nyíregyházi Főiskolás diákokban: remekül teljesítettek a pénteki nap folyamán. Akivel csak találkoztunk boldog mosollyal csukta be maga mögött a tanterem ajtaját, és megkönnyebbült sóhajjal vette át talárját, melyben jövőhéten átveheti jól megérdemelt diplomáját.

Még hasznos tippekkel is ellátták a Szabolcs Online államvizsga előtt álló fiataljait azzal kapcsolatban, hogy hogyan kell a lehető legtöbbet kihozni magukból a nagy megmérettetésen!

KATTINTSON A KÉPRE ÉS NÉZZE MEG A VIDEÓT!


Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!