Tetőt és kéményt oltottak november utolsó napján

Tetőt és kéményt oltottak november utolsó napján
© Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Hajdú-Bihar – Egy lángoló hétvégi házból gázpalackokat hoztak ki a tűzoltók. Ügyeleti hírek.

Tűz keletkezett tegnap délelőtt egy hétvégi ház tetőszerkezetében Balmazújváros külterületén. A város önkormányzati tűzoltói mellett a hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak. Az egységek két vízsugárral oltották a lángokat, eközben a házból kihoztak három gázpalackot, amelyek még nem voltak hőhatásnak kitéve. A tűz idején a házban senki sem tartózkodott, nincs sérültje az esetnek.

Pénteken késő este égni kezdett a korom Nyírlugoson, egy Templom utcai családi ház kéményében, valamint kis mértékben a födémszerkezet is izzani kezdett. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fojtották el a tüzet. A ház más módon fűthető maradt, így az ott élő két ember otthonában maradhatott – közölte honlapján a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 9 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 6 főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés