Gázcsonk törött, korom égett, villanyóra izzott a megyében

Akt.:
Gázcsonk törött, korom égett, villanyóra izzott a megyében
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – A katasztrófavédelem munkatársai még a megyehatáron túl is kaptak feladatot.

A szomszédos megye településére, Tiszavasváriba riasztották csütörtök kora délután a hajdúnánási tűzoltókat, ahol egy 78 négyzetméteres lakóház kéményében kigyulladt a lerakódott korom. A helyszínre, a Szabó Magda utcába a hajdú-bihari lánglovagok mellett a tiszavasvári önkormányzati tűzoltók is kivonultak és eltávolították a kormot – kezdte összefoglalóját a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője

Villanyoszlopnak, majd kerítésnek ütközött, végül egy gázcsonkot is kitört egy személyautó tegnap délután Fülöpön, az Arany János utcában. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, a közműszolgálató szakembereivel közösen. A tűzoltók védősugár mellett biztosították a helyszínt. A megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat iparbiztonsági helyszíni szemlét folytatott le. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított.

Debrecenben, a Poroszlay úton egy negyedik emeletes társasházban a villanyóra szekrény izzott tegnap este. A tűz nem terjedt át más berendezési tárgyra, viszont a lépcsőház füsttel telítődött. A debreceni hivatásos tűzoltók a lépcsőházat átszellőztették.

Meggyulladt egy 1000 négyzetméteres kötszergyártó csarnokban az elszívó berendezésben lerakódott melléktermék este Hajdúböszörményben, a Külső-Hadházi utcában. Az épületben tartózkodó emberek a tüzet két porral oltó készülékkel megfékezték. A debreceni és hajdúböszörményi hivatásos tűzoltó az elszívó közelében lévő födémszerkezetet kéziszerszámok segítségével megbontották, majd egy vízsugárral a tüzet eloltották. Az oltást a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította.Nyíradony.
HAON.HU


hirdetés