Nőknek

2012.09.19. 14:50

Málna illatú nadrág – pasiknak

<p>Abban az esetben, ha nem bírnád elviselni a pasid antimosási szokásait, nem kell tovább aggódnod, megérkezett a málna illatú nadrág pasiknak.

Abban az esetben, ha nem bírnád elviselni a pasid antimosási szokásait, nem kell tovább aggódnod, megérkezett a málna illatú nadrág pasiknak.

Ha a Te pasidról sem szakad le a farmerja, megvan a megoldás. Vedd rá, hogy málna illatú nadrágot hordjon – persze csak ha Te is odavagy a savanyú gyümölcs aromájáért.

A Naked & Famous Denim olyan nadrágot fejlesztett ki, melyben mikrokapszulákat helyeztek el – természetesen málna illatúakat, így a sokat hordott ruhadarab nem fogja állott szagát tovább árasztani a lakásban. A termékajánló szerint akár öt mosást is bír a farmer. Mármint az illata.

Tehát ha jól spóroltok a mosással, akkor akár egy évig is terjenghet málna illat a lakásban.

Tervezik azonban menta, grapefruit, alma és eukaliptusz illatban is árusítani az extra farmert, melyet körül-belül 33 ezer forintért tehet magáévá a bűzmentességre vágyó úriember (vagy hölgyemény)- számol be a Yahoo amerikai hírportál.Mosás helyett málna illatú nadrág

A készítők arra alapozták ötletüket, hogy sok veszekedés van a nők és kedvesük között amiatt, mert a farmer szinte már megáll a saját lábán, a viselője azonban minden pénzt megadna azért, hogy a következő mosáskor ne kerüljön kedvence a szennyes ruhák közé.

Hát hajrá! Csak nehogy fagyinak nézzék a kedvesed!

Ti viselnétek vagy megvennétek ajándékba a málna illatú farmert?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!