Helyi közélet

2013.04.30. 16:12

Ezúttal Debrecenben lőtték ki

Debrecen – Az 55. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén rendezendő magyar kiállítás látványvilágából is felvillantottak kedden a MODEM-ben, ahol Gulyás Gábor, a tárlat nemzeti biztosa rendhagyó sajtótájékoztatón számolt be a részletekről.

Debrecen – Az 55. Velencei Nemzetközi Képzőművészeti Biennálén rendezendő magyar kiállítás látványvilágából is felvillantottak kedden a MODEM-ben, ahol Gulyás Gábor, a tárlat nemzeti biztosa rendhagyó sajtótájékoztatón számolt be a részletekről. A velencei magyar pavilonban Asztalos Zsolt Kilőtték, de nem robbant fel című projektjét mutatják be május 30-ától.

Mint a seregszemle honlapján olvasható, „olyan installációt tekinthetnek majd meg az érdeklődők, amely kompaktságával, metaforikusságával és tágas gondolati horizontjával egyaránt kapcsolódik a XX. század történelmi traumáihoz és a jelenkori magyar és európai társadalmi feszültségek közvetlen eredőihez.”

HBN | Fotó: Derencsényi István


Részletek a magyar kiállításról: http://www.velenceibiennale.com/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában