Labdarúgás

2023.08.11. 10:23

Rekordösszeget fizet Caicedóért a Liverpool, Kane a Bayernhez igazol

A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de szinte biztos, hogy a Bayern Münchenben folytatja pályafutását Harry Kane, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspur csatára – írja az MTI.

MW

Harry Kane, a Tottenham Hotspur játékosa ünnepli gólját az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Newcastle United–Tottenham Hotspur mérkőzésen Newcastle-ben 2023. április 23-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Adam Vaughan

A Premier League történetének második legeredményesebb játékosáért sajtóértesülések szerint 100–120 millió euró közötti összeget fizet a müncheni klub, amely péntekre várja orvosi vizsgálatra a harmincéves támadót.

A szigetországi sajtó szerint mindeközben hamarosan megdől a brit átigazolási rekord, ugyanis a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool megállapodott a Brightonnal, hogy 110 millió fontot (49 milliárd forint) fizet az ecuadori Moisés Caicedóért.

A jelenlegi rekordot az argentin világbajnok Enzo Fernández tartja, akire januárban, a katari vb-t követően 106,7 millió fontot áldozott a Chelsea.

Jürgen Klopp megerősítette a megállapodást Caicedo átigazolásáról

Jürgen Klopp vezetőedző megerősítette, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Liverpool megállapodott a Brightonnal Moises Caicedo átigazolásáról, aki így Szoboszlai Dominik csapattársa lehet.

Igen, megállapodtak a klubok, de mi a játékost akarjuk, nem csak a megállapodást

– nyilatkozott a német szakember a vasárnapi, Chelsea elleni bajnoki idénynyitó előtt tartott sajtótájékoztatón.

Az ügyre ugyanakkor még nem került pont, a Sky Sports ugyanis arról számolt be, hogy a játékos az utolsó pillanatban meggondolta magát, és ismét képbe került a Chelsea egy korábbinál jobb ajánlattal.

A jelenlegi brit rekordot az argentin világbajnok Enzo Fernández tartja, akire januárban, a katari vb-t követően 106,7 millió fontot áldozott a Chelsea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában