Bulvár-celeb

2023.12.10. 10:15

Angelina Jolie Hollywood helyett szívesebben választaná a családját

A világ egyik legismertebb színésznője már sekélyesnek tartja Hollywoodot, ma már nem választaná ezt az életet.

MW

Angelina Jolie gyermekei, Maddox, Vivienne, Zahara, Shiloh and Knox társaságában az Örökkévalók című film bemutatóján Los Angelesben 2021. október 18-án

Forrás: AFP

Fotó: Valerie Macon

Az Oscar-díjas Angelina Jolie a világ egyik legismertebb színésznője, akinek nem csupán a filmjeiről, hanem a szépségéről és a magánéletéről is nagyon sokat beszélnek az emberek. A jelenleg Magyarországon forgató híresség állítólag mostanában nem érzi túl jól magát, és már nagyon elvágyódik Hollywoodból - írja a Metropol.

Angelina Jolie nemrég arról beszélt, hogy amikor annak idején belecsöppent a színész szakmába, akkor még nem volt ekkora nyomás a színésznőkön, hogy a kirakatban éljék az életüket. Manapság már sekélyesnek tartja Hollywoodot, és úgy gondolja, hogy ma már nem választaná ezt az életet, sokkal szívesebben lenne a családjával, és elköltözne Kambodzsába.

A világsztár azt is elmondta, hogy szinte megmentette az életét, hogy édesanya lett, mivel akkor minden megváltozott számára, és most is ez jelenti neki a legnagyobb boldogságot.

Ezek szerint Angelina Jolie fejében folyton ott van a gondolat, hogy örökre hátat fordítson Hollywoodnak, és egy nyugodtabb, családcentrikusabb életet éljen a gyermekeivel, akiket óvni szeretne – vagyis könnyen lehet, hogy hamarosan meghozza a döntést, és bejelenti a visszavonulását, de előtte még mindenképp be kell fejeznie pár projektet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!