Helyi közélet

2019.03.04. 11:25

Az óvónők is jelmezben voltak egész napon át

Nyíracsád - Egész nap állt a bál a nyíracsádi Akácliget Óvodában.

Nyíracsád - Egész nap állt a bál a nyíracsádi Akácliget Óvodában.

A farsangi mulatságon már a reggeli gyülekezőkor jelmezt öltöttek a gyerekek, s nagy izgalommal lesték egymás maskaráit. Kiss Alex „Szolgálunk és védünk!” köszöntéssel lépett be a csoportszoba ajtaján, ami nem is csoda, hisz egy rendőr bácsi jelmezét viselte egész nap. Komolyan vette a feladatát, hisz egész nap védte a rendet, segített az óvó néniknek.

Erdei Palika is mellé szegődött, aki egy tigris bőrébe bújva töltötte a napot. Volt dolguk bőven, hisz megannyi hercegnő és királylány sürgött-forgott az épületben. És persze nem maradtak el a szebbnél szebb állatkák sem: cicák, kutyusok, pillangók és méhecskék. Az óvó nénik sem a megszokott köpenyben, hanem jelmezben voltak egész nap. Tündike néni királynénak öltözött, míg Erika néni tücsökként töltötte a napot. A gyerekek meglátogatták egymást, énekeltek, táncoltak és érdekes ügyességi játékokat játszottak.

- Kedves Zilahi Enikő -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában