Bulvár, celeb

2008.05.21. 10:07

Rácz Gergő rajongói is Csézynek drukkolnak

<p>Belgrádban lassan tetőfokára hág az izgalom, az Eurovíziós Dalfesztivál csütörtöki elődöntőjére készülődik a magyar csapat. <BR /></p>

Csézyt a Fool Moon acapella együttes négy jóvágású énekese, Czutor Ignác, Németh Miklós, Rácz Gergő és Molnár Gábor erősíti a színpadon.

Rácz Gergő már rutinosnak számít - az 1997-es dublini megmérettetésen a V.I.P. tagjaként képviselhette hazánkat. Jelenleg második önálló lemezén dolgozik, saját fellépései mellett a Fool Moon-nal koncertezik, zeneszerzőként és hangszerelőként több produkcióban is közreműködik. A fiatal énekes a belgrádi előkészületekről mesél.

,,A Fool Moon egy összeszokott csapat, szinte egymás gondolataiban olvasunk. Ez most különösen fontos, hiszen a dalfesztiválon nemcsak egymásra, hanem Csézy minden rezdülésére is figyelnünk kell, hogy az előadás tökéletes legyen. Izgatott vagyok, de óriási energiát ad, hogy a rajongóim is Csézynek drukkolnak!"



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!