Nagyvilág

2019.01.26. 10:36

Muszka Gréta sztár lett Manilában

Debrecen - Nemsokára döntő, szurkoljunk a debreceni lánynak!

Debrecen - Nemsokára döntő, szurkoljunk a debreceni lánynak!

Tavaly nyáron a cívisvárosi Muszka Gréta fejére került a Magyarok Világszépe legfényesebb koronája, így lehetőséget kapott, hogy a jelenleg is zajló 47. Miss Intercontinental világversenyen, a Fülöp-szigeteki Manilában képviselje hazánkat.

A szépségkirálynő már hetekkel korábban kiutazott a dél-ázsiai szigetállamba, hogy eleget tegyen a protokolláris feladatainak. Január 26-án, szombaton lesz a döntő, helyi idő szerint dél körül. A debreceni szépség nyilatkozott a Naplónak a megmérettetés előtt. – Izgatott vagyok a döntőt illetően, ám bizakodva és büszkén fogok színpadra állni, mivel 83 ország van jelen a versenyen, és ebből én képviselhetem Magyarországot. Mindez feledteti a 3-4 órás alvásokat – nevetett Gréta. A debreceni lány felidézte az elmúlt napok zsúfoltságát: fotózások, forgatások, fellépések, kirándulások és ruhapróbák. A szépségkirálynő a közösségi oldalán, ha ideje engedi, betekintést nyújt a Manilában töltött mindennapjairól. – Úgy kezelnek minket, mint a sztárokat. Volt olyan, hogy majdnem 60 biztonsági őr kísért minket, és motoros rendőri felvezetést kaptunk, sőt a forgalmat is elterelték. Például az étterem előtt, ahova betértünk, a Fülöp-szigeteki emberek órákat vártak, hogy fotózkodjanak velünk vagy integessenek. Egészen új élmény ez, és még mindig rácsodálkozom – számolt be Gréta.

Támasz a helyszínen

Gréta bevallotta, csaknem három hét elteltével már hiányzik a családja és az otthona, de megnyugtatja, hogy Fásy Ádám énekes-műsorvezető és a Magyarok Világszépe szépségverseny szervezője pár napja ott van vele, és támogatja őt. Fásy Ádám korábban lapunknak úgy nyilatkozott: több száz lány közül, több szűrőn keresztül válogatták ki a Magyarok Világszépe döntőseit, és Gréta tűnt ki közülük, ő volt a zsűri szerint (is) 2018-ban a legszebb. Méltóképpen képviseli most hazánkat a világversenyen.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!