Nagyvilág

2018.10.03. 12:46

Szépségek Kínában

Kína - Debreceni reprezentánsa volt a hatvan ország részvételével megrendezett szépségversenynek.

Kína - Debreceni reprezentánsa volt a hatvan ország részvételével megrendezett szépségversenynek.

Tóth Valentina természetes szépségével több sikert ért el a kifutók világában, számos előkelő helyezést ért el szépségversenyeken. A debreceni hölgy nagy váltásra szánta el magát idén, úgy döntött, átáll a másik oldalra, s versenyszervezésre adja a fejét. Az első ilyen vállalkozása az idén nyáron megrendezett Miss Perfect Hungary volt, ami hatalmas sikerrel zárult, a résztvevők és a támogatók is örömmel nyugtázták, hogy részesei lehettek az eseménynek.

Soha ne mondd azt, hogy soha! – tartja az örökbecsű mondás, ami most Valentina esetében is beigazolódott: a hajdúsági szépséget felkérték, vegyen részt a Miss Tourism World világverseny döntőjében, Kínában. Valentina elfogadta a felkérést, s két felejthetetlen hetet töltött Ázsiában.

A számos érdekes programot követően a finálénak Hanzhong városa adott otthont, ahol 60 ország képviselői léptek színpadra. A szervezők csak az első öt helyezettet hirdették ki, s ebben a csoportban nem volt benne a magyarok reprezentánsa, aki ennek ellenére nagyon boldog, hogy részt vett a rendezvényen, ugyanis – ahogy azt a Naplónak mesélte – fantasztikus élményekkel gazdagodott. Sőt, előrehaladott tárgyalásokat folytatott annak érdekében, hogy jövőre a Miss Tourism World európai döntőjét Debrecenben rendezhessék.

HBN


[related-post post_id="3924060"]

[related-post post_id="3901781"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!