Nagyvilág

2018.03.11. 10:08

Megtervezte a nyaralását?

Debrecen - Ha még nem, akkor itt a kiváló alkalom: március 23-án kezdődik a debreceni utazási vásár.

Debrecen - Ha még nem, akkor itt a kiváló alkalom: március 23-án kezdődik a debreceni utazási vásár.

A helyszín: a nagy­erdei Hall, ahol minden elképzeléshez, igényhez és pénztárcához kínálnak ötleteket. A vásár és kapcsolódó rendezvénye, a Debreceni Autókiállítás ingyenes.

Magunk mögött hagyva a hideget, már nem is olyan távoli a nyári szabadság, lehet tervezgetni a jól megérdemelt kikapcsolódást, legyen szó tengerparti nyaralásról vagy hegyvidéki túráról, kül- vagy belföldi pihenésről. 28. alkalommal segíti a közönséget a legjobb ajánlatokhoz a tavaszi turisztikai nagyrendezvény, amelyen ezúttal társkiállítókkal együtt több mint 100 kiállító 50 standon várja ajánlataival az érdeklődőket. A Debreceni Utazási Vásár 2018 a tavalyihoz képest szélesebb kínálattal, vagyis szerteágazóbb utazási és szabadidős lehetőségekkel várja mindazokat, akik még az előfoglalási időszakban – kifejezetten a vásárra alakított akciókkal – szeretnék az elérhető legjobb lehetőségeket kihasználni.

Autókiállítással lesz teljes

– A vásár díszvendégei Nagyvárad és Biharország lesznek, régóta készülünk bemutatni a hozzánk közeli térséget a debrecenieknek, testvérvárosunk még nem szerepelt a kiállításon. Természetesen a belföldi turizmus népszerűsítésére is nagy hangsúlyt fordítunk, idén kiemelt úti célként a Mátra és a Bükk szépségeit hozzuk el a látogatóknak.

A színpadi programokat, gyerekeknek külön játéksarkot is biztosító turisztikai seregszemlét immár 3. éve az autókiállítás teszi teljessé, a stadion északi rendezvényterét és parkolóját a korábbiaknál nagyobb flotta foglalja el idén, 8 debreceni autószalon 18 márkájának legújabb modelljeibe ülhetünk be a 3 nap alatt.

A mostani utazási vásár és a Debreceni Autókiállítás március 23–24-én 10-18 óráig, vasárnap 10-16 óráig látogatható, mindhárom nap ingyenesen.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!