Nagyvilág

2017.07.02. 14:23

Egy kisfiú és egy plüsspanda szívszorító története

Nagy-Britannia - Íme egy eset, amelytől visszatér az emberiségbe vetett hitünk. Főszereplőnk egy tízéves kisfiú és egy szupermarket aranyszívű eladói.

Nagy-Britannia - Íme egy eset, amelytől visszatér az emberiségbe vetett hitünk. Főszereplőnk egy tízéves kisfiú és egy szupermarket aranyszívű eladói.

Átlagos ajándéknak tűnhet egy plüssállat, de Leon Ashworth számára a valaha volt egyik legkülönlegesebb. Történt ugyanis, hogy édesanyjával ellátogattak egy liverpooli szupermarketbe, ahol a kis srácnak megakadt a szeme egy plüsspandán, anyukájának azonban nem volt elegendő pénze, hogy megvegye neki. Leon ezért kézbe vette az ügyet, és szívszorító levelet írt a játék dobozára, amelyben arra kérte az eladókat, legyenek olyan kedvesek és tegyék el neki a pandát, amíg anyukája összegyűjti a rávalót.

Az anyukám június 15-éig nem tudja megvenni nekem Pandyt, mert nincs elegendő pénze. Kérlek addig ne adjátok el, mert akkor sírni fogok. Nagyon szépen köszöni a reménnyel teli (jövőbeli) tulajdonos! A panda neve Pandy!"

A bolt eladóit is legalább annyira meghatotta az üzenet, mint ezen sorok íróit, ezért azonnal cselekedtek. Nem tudták, ki lehet a rejtélyes levélíró, és hogyan érhetik el, ezért lefotózták és kiposztolták Leon sorait a Facebookra, ahol a tízéves fiú édesanyja, Debbie figyelt fel gyermeke kézírására. Felvette a boltosokkal a kapcsolatot, akik kérték az anyukát, hogy fáradjon be kisfiával együtt a szupermarketbe, mert Leonra egy csodálatos ajándék vár. Így talált újra egymásra kisfiú és pandája. A történtek után természetesen Debbie is nagyon meghatódott. Az édesanya egyébként januárban elvetélt, amely rendkívül megviselte, így nem csoda, hogy nagyon sokat jelentett számára a jócselekedet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!