Nagyvilág

2017.06.22. 19:22

Videó: 1400 mérföldet kerékpározott egy férfi, hogy újra hallhassa elhunyt lánya szívének dobogását

Egyesült Államok - Bill Conner gyermeke húszévesen hunyt el, őt és testvérét eszméletlenül találták egy medencében Cancun városában.

Egyesült Államok - Bill Conner gyermeke húszévesen hunyt el, őt és testvérét eszméletlenül találták egy medencében Cancun városában.

A fiút túlélte az esetet, a lány szervezete azonban röviden a történtek után feladta a küzdelmet. Abbey Conner szervdonor volt, halála után a szívét egy férfi kapta meg, aki szívroham miatt szorult rá a szervátültetésre, és Abbey-nek hála megmenekült a halál torkából.

A gyászoló édesapa közölte a floridai szervátültetési központtal, miszerint lánya emlékére kerékpártúrát szervez, amelynek okán értesítettek mindenkit, aki kapott fiatalon elhunyt gyermeke valamely szervéből. Egyetlen jelentkező volt csupán, aki felajánlotta, hogy találkozna Bill-lel, és ez a férfi éppen a lány szívének köszönheti gyógyulását.

A találkozás alkalmával Bill egy sztetoszkóp segítségével hallhatta újra, hogyan dobog Abbey szíve. Megtörve zokogott, de hozzátette, nagyon boldog a tudattól, hogy Abbey-nek hála ez a férfi él, és a lánya benne él tovább.


A 19 éves Tamer szeret filmezni, csinált videókat a szüleiről, amatőr filmet az öccsével. Aztán jött a szíriai háború, az otthonukat lerombolták, apját és öccsét megölték, ő pedig 2015-ben Európába menekült. Az Abcúg videója.

Ettől még a mi szemünk is bepárásodott: szívhez szóló ajándékkal rukkolt elő két fiatal lány apák napján, örökbefogadási kérelemmel lepték meg a szeretett mostohaapát. A férfi zokogni kezdett a papírok láttán, a jelenet még a család kutyáját is elárasztotta érzelemmel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!