Nagyvilág

2017.02.08. 07:44

10 titok a világhírű filmekről, amely még a legnagyobb rajongókat is meglepi

Ki készítette az aktképet a Titanicban? Kik vettek részt az esküvőn A keresztapában és mi volt valójában a Ponyvaregény táskájában? Titkok, amelyeket csak kevesen ismernek.

Ki készítette az aktképet a Titanicban? Kik vettek részt az esküvőn A keresztapában és mi volt valójában a Ponyvaregény táskájában? Titkok, amelyeket csak kevesen ismernek.

Nem vénnek való vidék / Egy rém rendes család

Ugyanaz az újság került képernyőre az 1987-ben bemutatott, az Egy rém rendes család című sorozatban és a 2007-es, Nem vénnek való vidék című filmben.

A keresztapa

Biztosan emlékszik az esküvőre, amikor Don Corleone lánya férjhez ment. Nos, a násznép tagjai valójában nem csak statisztákból, hanem valódi gengszterekből és azok rokonaiból is állt. Ez volt az első alkalom, hogy az amerikai maffia tagjai egy filmben megmutatták magukat.

A bárányok hallgatnak

Anthony Hopkins Oscar-díjat kapott a filmben nyújtott alakításáért, pedig a filmben ténylegesen 16 percet volt látható.

Az ördög ügyvédje

Al Pacino és Keanu Reeves igazi bokszmeccsen voltak a filmben, méghozzá azon, amelyiken a világbajnoki címért folytatott mérkőzésen, 1996 október 4-én Roy Jones a második menetben legyőzte Bryant Brannont.

Jóbarátok

A sorozat egy rajongója kiszámolta, hogy tíz év alatt Joey összesen 119,760 dollár adósságot halmozott fel Chandlerrel szemben.

Ragyogás / Toy Story

Sid szobájának szőnyege a Toy Storyban ugyanúgy néz ki, mint a Ragyogás hotelében lévő szőnyeg, ahol a főszereplő Jack Nicholson megpróbálja megölni a fiát és a feleségét.

Titanic

A híres porté, amit Jack rajzolt Rose-ról, valójában a rendező, James Cameron alkotása, ahogy Jack összes rajza az albumban.

Sikoly

A híres film, Edvard Munch festményének, a Sikolynak köszönheti a nevét. Ha pedig ez nem lenne elég, a gyilkos maszkja is pontos mása a festményen szereplő Sikolyénak.

Száll a kakukk fészkére

A film bizonyos jeleneteit egy igazi elmegyógyintézetben vették fel.

Ponyvaregény

Mi volt valójában a táskában? Nem Marsellus Wallace lelke.


Az idő a sztárok felett is telik. Felismeri a világhírnevet szerzett egykori gyerekeket napjainkban?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!