Nagyvilág

2016.11.18. 16:12

Ciki: főnöke táskája buktatta le a hűtlen lányt

Atlanta - Eredetileg pajzán sms-ezésnek indult, de hamar jókora balhéba fordult az eset.

Atlanta - Eredetileg pajzán sms-ezésnek indult, de hamar jókora balhéba fordult az eset.

Történetünk főhőse, Jackie azt állította párjának, hogy munkaügyben Atlantába kell utaznia, ahol egyedül száll meg egy hotelben. Megérkezvén arra hivatkozva küldött üzenetet, hogy "késett a gépe" és hozzátette, hogy "épp indul zuhanyozni". Ezt bizonyítandó, küldött egy képet, melyen a felsőrésztől megszabadulva csupán egy melltartóban és szoknyában pózol, ezzel felkeltve kedvese érdeklődését. "Csak folytasd!" - írta a férfi biztatva a lányt, amely ekkor még jó mókának bizonyult. A következő képek azonban már többet sejtettek, sőt, talán a kelleténél jóval többet...

Jackie szép lassan megszabadult a melltartótól, átváltva egy kissé pikánsabb fajta üzenetváltásba, amikor is feltűnt valami a kedvesnek. A férfi néhány sms után rákérdezett: "Egyedül vagy?" "Természetesen!" - jött a válasz, majd a lány hozzátette: "Senkit nem ismerek Atlantában." Sőt, magabiztosan szólt vissza a srácnak: "Ha nem hiszed, ellenőrizheted a szobaszámomat." Két aprósággal azonban nem számolt. Az első, hogy a szoba nem az ő neve alatt lett lefoglalva, a másik pedig, hogy a kedvest bizony meglehetősen nehéz az orránál fogva vezetni. A férfi nem volt rest utánajárni a szobafoglalásnak, amely során hamar fény derült az igazságra. Azt, hogy az egyik fogadott fotón látható, ismeretlen külsejű táska már jó néhány üzenettel korábban feltűnt neki, csak akkor vágta barátnője képébe, amikor már rég késő volt magyarázkodni. A férfi egyébként korábban is élt a gyanúval, hogy párja a főnökével hűtlenkedik, ez alkalommal pedig néhány üzenetváltásból több bizonyítékot is nyert erre.

Tanulság: néha bizony a legapróbb részletek a legárulkodóbbak.

Forrás: dailmail.co.uk


Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A nagy szexteszt egyszer már megdöbbentő eredményeket hozott. Már hat éve is népszerű volt a házasság nélküli együttélés, és átlagosan csupán hat év volt az az időtartam, amíg a válaszadók hűségesek voltak párjukhoz. A védekezés akkor még csak minden harmadik férfira volt jellemző, a nők közel 40%-a pedig színlelt már orgazmust. Az orális szex mindkét nem körében a legnépszerűbbnek számított. Idén kiderül, hogy mindez változott-e azóta.


Elmagyarázzuk, mi okozza a hűtlenséget egy párkapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!