Kiderült, miért csalják meg az emberek a párjukat

Akt.:
Kiderült, miért csalják meg az emberek a párjukat
© Forrás: playbuzz.com
Elmagyarázzuk, mi okozza a hűtlenséget egy párkapcsolatban.

A biológia és a történelem azt mondja, az emberi lény monogám, egy életre választ társat magának. A Földön mindössze az emlősök három százaléka él monogám kapcsolatban, beleértve az embert. Ennek többek között az az előnye, hogy az utódok világra hozásával elősegítjük a fajfenntartást. Egészen addig, amíg azt valami nem próbálja tönkretenni, amit úgy hívnak, dopamin.

Forrás: playbuzz.com

A dopamin ugyanis örömérzetet okoz a szervezetben, Azok szervezetében viszont, akiknél a dopamin emelkedett számban van jelen, ötven százalékkal nagyobb eséllyel válnak hűtlenné párjukkal szemben.

Forrás: playbuzz.com

A vezopresszin hormon ugyancsak fontos szerepet játszik, ugyanis ez felel a bizalomért, a szociális érzékenységért és az empátiáért. Ha ez nem működik a kapcsolatban, akkor valószínű alacsony a szervezetedben ennek a hormonnak a szintje és érdemesebb új társ után kutatnod, különben megcsalás lesz a vége.

Forrás: playbuzz.com

A legnagyobb tényező, ami megcsalásra készteti az embert az pedig a pénz. A statisztikák szerint azok a férfiak, akik szignifikánsan több fizetést visznek haza párjuknál, hajlamosabbak a megcsalásra. Ugyanakkor nem csupán azok, akik többet keresnek, de azok is hajlamosabbak a hűtlenségre, akik otthon töltik az idejüket.

Forrás: playbuzz.com

Forrás: playbuzz.com.


Videó: “Láthatjátok, ahogy 18 év lefolyik a k***szott lefolyóba” – Drónnal közvetítette, hogyan csalta meg a felesége

Mire nem jó a drón! Például lebuktatni a feleségünket. Ugyan melyik tilosban járó házastárs gyanakodna rá, hogy felülről figyeli minden lépését egy kamera? Egy Youtube felhasználó pont ezt tette, és még kommentálta is végig a felvételt.

Videó: Felbérelt egy pornósztárt, hogy tesztelje a pasija hűségét – Durván visszaütött a dolog

Na ezt hívják nagy pofára esésnek. A lány úgy gondolta, leteszteli a pasija hűségét, és segítő társakra is talált az ügyben. Egy felbérelt pornószínésznő próbálja elcsábítani a férfit az utcán, miközben rejtett kamerák veszik, hogy reagál erre a pasi.