Nagyvilág

2016.08.15. 10:25

Fegyvereket keresve ástak ki egy sírt a rendőrök, de másra bukkantak

Birmingham - A nyughelyen egy néhány évvel ezelőtti utcai késelés áldozata fekszik. 

Birmingham - A nyughelyen egy néhány évvel ezelőtti utcai késelés áldozata fekszik. A rendőrség kiásott egy sírt Birminghamben, mert úgy gondolták, fegyvereket rejtettek el abban, de csupán három üveg pezsgőt találtak. A sírban, amelyet kihantoltak egy néhány évvel ezelőtt történt utcai késelés áldozata feküdt. Az ásást szakemberek végezték még május 27-én este, mert egy hitelesnek tűnő információ miatt úgy vélték, a koporsó mellett három fegyvert is találnak.



Később a vizsgálatok során ki is derült, hogy körülbelül két méterrel a föld alatt azonosítatlan tárgy található, de nem lőfegyverekre, hanem három üveg italra bukkantak. - Nem nyitottuk fel a koporsót és nem exhumáltuk a testet. Ez nagyon ritka esetben fordul elő, amelyhez bírói indoklás is szükséges. Ilyen lehet a holttest helytelen azonosítása, a hiányzó toxikológiai vizsgálatok vagy a hiányos nyomrögzítés - fogalmazott a West Midlands Rendőrség szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!