Nagyvilág

2016.07.11. 10:03

Pimasz fotókkal száll szembe a rákkal a Broadway színésznője

A kemoterápiás kezelés alatt a rokonai és barátai mellett a kórház dolgozóit is bevonja a játékába. 

A kemoterápiás kezelés alatt a rokonai és barátai mellett a kórház dolgozóit is bevonja a játékába. Lehetetlen megmondani előre, hogyan reagál valaki arra, ha közlik vele, hogy rákos. Egy New York-i színésznő, Karen Walsh viszont igazán meglepően viselkedett amikor megtudta, hogy negyedik stádiumú végbéldaganata van és kemoterápiás kezelést kell kapjon. A Broadway színésznője ugyanis úgy döntött, a kezelések alatt azt csinálja amiben a legjobb, ezért játszik.



A 40 éves kétszeres édesanya elkezdte dokumentálni a kezelés menetét és pimasz szelfiket töltött fel az Instagram oldalára. Karennál azt követően derült ki, hogy tumora van, hogy gyomorgörcsökkel fordult orvoshoz. A rák a vastagbélben alakult ki és onnan terjedt tovább a többi szervre, nyolc daganatot találtak a máján, további hármat pedig a nyirokcsomójában, a gyógyulásra a nő egyetlen lehetősége a kemoterápia maradt.



A kezelés során viszont a családtagjain és a barátain kívül a kórházi személyzet tagjait is bevonta a játékába és olyan világhírű filmek jeleneteit játszották el, mint a Forrest Gump, a Star Wars vagy a Nulladik óra.



- Amikor az emberek kedvelik a képeimet és odaírják, hogy bátornak tartanak és inspirálom őket néha nem igazán értem őket. Hiszen ezt másképp nem lehetne kezelni. Ezt meg kell tennem a gyerekeimért, nem maradt más választásom, ha látni akarom ahogy diplomáznak, vagy megházasodnak, ezért mindent meg kell próbálnom amit tudok - fogalmazott a színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!