Nagyvilág

2016.07.27. 11:04

2 mondatos igaz horrorsztorik, amitől a hideg futkos a hátán

Előfordul, hogy olyan dolog történik velünk, amelyre nincs reális magyarázat. 

Előfordul, hogy olyan dolog történik velünk, amelyre nincs reális magyarázat. Olykor a legkisebbnek tűnő dolgok tudnak a legfélelmetesebbek lenni, egy pók a fürdőszobában vagy egy nyikorgó padló az éjszaka közepén. A Reddit arra kérte felhasználóit, hogy két mondatban írják le a legbizarabb élményeiket amelyeket átéltek.

1. Találtam a telefonom magamról egy képet, ahogy alszom. Egyedül élek.

2. Hallottam, ahogy anya lehív a konyhába az emeletről. Viszont amikor elindultam, szólt, hogy a fürdőben van az emeleten és itt is hall, ne menjek le.

3. Felébredtem, mert rossz érzésem volt, túl nagy volt kint a csend. Amikor kinéztem az ablakon, láttam valakit, ahogy a házat bámulja.

4. A lányom nem tudta abbahagyni a sírást és a sikítozást az éjszaka közepén. Kimentem a sírjához a temetőbe, de nem segített.

5. Azt kérdezték tőlem, hogy miért lélegzem ilyen nehezen. De nem én voltam.

6. Amikor macskát és kutyát tartottam többször hallottam, hogy kaparásszák az ajtót. Már egyedül élek, de ugyanúgy hallom éjszaka a hangokat az ajtón.

7. Egyedül vittem az éjszakai műszakot és a biztonsági kamera felvételén egy arcot láttam a pincében.

8. Munka után hazamentem és alig vártam, hogy lássam a várandós barátnőmet. Nem tudom mi volt félelmetesebb, azt látni, hogy halottan fekszik, vagy az, hogy valaki betört az otthonunkba.



9. Kopogást hallottam az üvegen. Először azt hittem, hogy az ablakon kopog valaki, de a hang a tükörből jött.

10. Egy vigyorgó arcot láttam a hálószobám ablakából amikor éjszaka kinéztem. A 14. emeleten élek.

11. Semmi különös nincs a gyermeknevetésben. Kivéve ha azt éjjel 1-kor hallod és egyedül vagy otthon.

12. Nem tudtam könnyen elaludni az erdőben a faházban. A falon ijesztő portrék lógtak, amikor viszont reggel felébredtem, az összes eltűnt.

13. Már majdnem elaludtam, amikor hallottam, hogy valaki a nevemet suttogja. De egyedül élek.

14. A macskám mindig bámult engem, egy napon viszont észrevettem, hogy nem is engem néz, hanem mögém bámul.

15. Hazaérsz egy fárasztó nap után, relaxálni akarsz és egyedül vagy otthon. Oda akarsz nyúlni a villanykapcsolóhoz, hogy felkapcsold a lámpát, de valaki megteszi helyetted.


Ismeri az ábécés táblát? A szellemidézések során ezen keresztül üzennek a lelkek a túlvilágról. A következő emberek viszont egy életre megtanulták, hogy nem lehet csak úgy játszadozni azzal.

Mike Pence amerikai politikus, Trump alelnökjelöltje egy családi fotót posztolt a twitterjére, de valami nem egészen okés a képpel… Valaki meg is kérdezte: elnézést, uram, de az ön lánya egy… vámpír?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!