Nagyvilág

2016.06.09. 13:28

Megcsalta a férje, ezért megcsonkolta a péniszét

A feleség orális szexet ígért a férjének, de amikor lekerült a nadrág, előhúzta a kést. 

A feleség orális szexet ígért a férjének, de amikor lekerült a nadrág, előhúzta a kést. A házaspár és a legjobb barátjuk közös üzletet üzemeltetett a thaiföldi Pattaján, csirkét sütöttek. Viszont egyszer csak pletykák kezdtek keringeni arról, hogy a férj nem igazán hűséges, később pedig kiderült, hogy a feleséget a legjobb barátnővel, egyben az üzlettárssal csalja. A feleség ezt nem tudta megbocsátani, ezért bosszút állt hűtlen párján.


Forrás: metro.co.uk


Úgy tett, mintha megbocsátana neki, orális szexet ígérve elcsábította a férfit, majd amikor lekerült a nadrág a nő előhúzott egy dobozvágó kést és úgy megvágta a férj falloszát, hogy az majdnem levált a testétől. Amikor rájött, hogy mekkora sérülést okozott, kihívta a férfihez a mentőket. Az orvosok az utca közepén találták a férfit, akinek a lábait vér borította, péniszéhez pedig egy jégdarabot tartott, hogy enyhítse a fájdalmát. A férfit megoperálták, de egyelőre nem tudni, hogy teljesen felépül-e a sérülésből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!