Nagyvilág

2016.06.09. 10:23

Eldobta a borotvát egy szakállas nő, és szexibbnek érzi magát, mint valaha

Rose korán kezdett el szőrösödni az arcán, de éveken át titokban tudta tartani az emberek előtt. 

Rose korán kezdett el szőrösödni az arcán, de éveken át titokban tudta tartani az emberek előtt. Rose Geil 25 éven keresztül küzdött az arcszőrzete ellen borotvával valamint drága lézeres kezelésekkel, de semmi nem használt. A szakáll teljesen rányomta a bélyegét az életére, kerülte az embereket és senkivel nem barátkozott. De nyolc hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy ebből elege van. A 39 éves oregoni asszony úgy határozott, hogy leteszi a borotvát. Most pedig azt állítja, szexibbnek érzi magát, mint szakáll nélkül.


Fotó: metro.co.uk


Rose 13 évesen kezdett szőrösödni az arcán és akkortól kezdve rendszeresen borotválkozott. Viszont olyannyira erőteljesen növekedett a szőr, hogy rövid időn belül minden minden reggel borotválkozással kezdte a napot mielőtt iskolába indult. -Az egésznek csak később kezdtem érezni az érzelmi hatásait. A barátaim semmit nem tudtak az egészről, hiszen igyekeztem titokban tartani - mondta a nő.

A lány édesanyja igyekezett segíteni gyermekén, még azzal is próbálkoztak, hogy fogamzásgátló tablettát szedett, de az sem segített azon, hogy ne nőjön a szőr. - Próbáltam kapcsolatot kialakítani. Egyszer elmentem egy bálba, de a fiú megérintette az arcom és ez annyira megrémített, hogy szakítottam vele - emlékezett vissza. Hozzátette, hivatalos diagnózist soha nem sikerült megállapítani a betegségéről de valószínűleg a policisztás petefészek szindróma és a genetika áll a szőrösödés hátterében.


Fotó: metro.co.uk


- A szakállam növesztése érzelmileg és testileg is érdekes tapasztalatnak bizonyult. Kezdetben nagyon viszketett és küzdenem kellett az ellen, hogy megborotválkozzam. Hat héten belül teljesen kinőtt a szakállam, de már nem vágyom arra, hogy leborotváljam. A legtöbb ember támogat, odajönnek hozzám kezet fogni és elmondják, hogy bátornak tartanak amiért ki merek állni a világ elé. Én pedig egyre inkább nőnek érzem magam - fogalmazott Rose.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!