Nagyvilág

2016.06.23. 10:00

Brutálisan elbánt gyerekével: hűtőbe rakta a felhevült csecsemőt

Az apa elvitte két gyerekét az óvodába, majd hazament és lepihent. Csak miután felébredt jött rá arra, hogy a harmadik, féléves gyermeke a furgonban maradt.

Az apa elvitte két gyerekét az óvodába, majd hazament és lepihent. Csak miután felébredt jött rá arra, hogy a harmadik, féléves gyermeke a furgonban maradt.Négy órán át a forró furgonban hagyta hat hónapos gyermekét Michael Thedford, majd úgy próbálta lehűteni az ájult babát, hogy betette a hűtőbe. A 33 éves amerikai férfi ellen emberölés bűntette miatt nyomoz a rendőrség. A Dallasból származó egykori középiskolai tanár reggel 9 óra körül elvitte a három és ötéves gyerekeit az óvodába, majd hazament és lepihent és csak később, amikor felébredt jött rá arra, hogy a féléves gyereket a furgonban hagyta.

A hőmérséklet odakint ekkor 32 °C volt. Ekkor bevitte és, hogy lehűtse, meghatározatlan időre betette a hűtőbe. A rendőrség információi szerint ezt követően a férfi felhívta a feleségét és a mentőket, amikor pedig a szakemberek kiérkeztek épp a kislányt próbálta újraéleszteni, de már nem lehetett rajta segíteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!