Nagyvilág

2016.05.04. 08:58

Berágott anyjára az összevert lány, mert megcsalta az exével

A fiatal nő anyja hatására bocsátott meg a férfinek, de később rájött, hogy párja a saját anyjával csalja meg. 

A fiatal nő anyja hatására bocsátott meg a férfinek, de később rájött, hogy párja a saját anyjával csalja meg. A 22 éves Chelsea Hopper teljes mértékben megbízott az édesanyjában, amikor pedig a kapcsolata negatív fordulatot vett, és a párja bántalmazta, rögtön édesanyjához fordult, hogy segítsen távol tartani tőle a zaklatóját. Csakhogy ahelyett, hogy az anya minden kapcsolatot megszakított volna a 35 éves Kevin Scottal, titokban lefeküdt a férfival. Ráadásul a 47 éves nő a Facebookon üzenetet írt lánya egykori párjának, hogy milyen jó volt vele az ágyban.

Ahogy Chelsea mondta, nem elég, hogy nehezen tette túl magát ezen az erőszakos kapcsolaton, az anyjában is csalódott és soha többet nem akarja, hogy közük legyen egymáshoz. Chelsea és Kevin kapcsolata még 2014-ben kezdődött, abban a pubban ismerkedtek meg, ahol a lány dolgozott, kezdetben pedig minden varázslatosnak tűnt, és bár nagy volt köztük a korkülönbség, a szülők nem ellenezték a kapcsolatot, a lány pedig hitt abban, hogy házasság lesz a kapcsolat vége.


Forrás: metro.co.uk


Viszont később rájött, hogy Kevin megcsalja, ráadásul egyre erőszakosabbá vált. - Amikor ki akartam mozdulni a barátaimmal, előfordult, hogy hozzám vágta a telefont vagy a távirányítót, majd nem csak dobált, de meg is ütött - emlékezett vissza. A fiatal nő ezután visszaköltözött a szüleihez, az apja haragudott a történtek miatt, az anyja viszont a védelmébe vette a férfit és azt mondta, hogy Kevin szereti őt és biztosan csak véletlenül ütötte meg, majd felajánlotta, hogy beszél vele, aminek az lett az eredménye, hogy Chelsea visszament Kevinhez.

Viszont aztán megtalálta azokat az üzeneteket, amiket az anyja küldött a párjának. - Mocskos üzenetek voltak, amelyek arról szóltak, hogy milyen jó volt az ágyban. Ordítottam az anyámmal, hogy hogyan volt képes ilyet tenni. Az anyámnak viszont sikerült meggyőznie az édesapámat arról, hogy tévedek. Ekkor bezárkóztam a fürdőszobába, és bevettem egy csomó gyógyszert, de egy barátom időben érkezett, így sikerült megmenteni az életemet - idézte fel a történteket. Chelsea ekkor végleg szakított a férfival, és azóta már mással él boldog kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!