Nagyvilág

2016.05.16. 10:47

A nagymama, akit évtizedekkel megfiatalít az unokája

Miért menne idősek otthonába, ha harminc évvel fiatalabbnak néz ki a koránál? 

Miért menne idősek otthonába, ha harminc évvel fiatalabbnak néz ki a koránál? A 80 éves Livia Horvátországban él és a sminkmester, Tea Flego nagymamája. Tea már gyerekkora óta sminkes szeretett volna lenni és gyakran a nagymamáján gyakorolt.


Fotó: buzzfeed.com


- Mindig a nagyim volt a modellem, mindig szerette a sminkeket, ezért ez nem is jelentett problémát neki egy kis kontúrozás pedig csodákra képes - fogalmazott Tea, akinek az Instagramra feltöltött képei meghódították a világhálót. Livia mama pedig élvezi a virtuális hírnevet és azt, hogy a családja otthon sztárnak nevezi.

Fotó: buzzfeed.com


Ahogy az unokája mondta, a Livia igazi modern nagyi, aki szereti a vicceket, kedves és barátságos nem mellesleg pedig a gyönyörű dolgokat is képes értékelni. A nagymama soha nem bánkódik az idős kora és a ráncai miatt, ehelyett azt kérdezi: Minek menjek idősek otthonába ha egy kis sminkkel harminc évvel fiatalabbnak nézek ki?

Fotó: buzzfeed.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!