Nagyvilág

2016.04.06. 14:35

Will Ferrell északi-sarki expedícióra indul új filmjében

Los Angeles - Will Ferrell az Északi-sarkra készül: új vígjátékában egy 1968-as sikeres expedíció tagját játssza - számolt be a Variety.com.

Los Angeles - Will Ferrell az Északi-sarkra készül: új vígjátékában egy 1968-as sikeres expedíció tagját játssza - számolt be a Variety.com.

A rendező és a forgatókönyvíró nevét még nem közölte a produkció mögött álló Sony filmstúdió.

A játékfilm hat középkorú minnesotai férfiről szól, akik sörözés közben elhatározzák, hogy motoros szánnal meghódítják az Északi-sarkot. A csapat egy sor akadályt legyőzve végül tényleg eljut az Északi-sarkra.

A produkció Guy Lawsonnak a New York Times Magazine-ban megjelent cikke alapján készül, amely a következő címmel jelent meg: Egy biztosítási ügynök és egy orvos besétál egy bárba és az Északi-sarkon találják magukat - egy véletlen úttörő expedíció története.

Valójában az amerikai Ralph Plaisted érte el elsőként - bizonyítottan légi segítség nélkül - expedíciójával az északi pólust hómobilok segítségével 1968-ban.

Ferrellt a Zoolander 2. című komédiában láthatták mostanában a magyar nézők, csütörtöktől pedig A főnök című vígjátékát játsszák a mozik.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!