Nagyvilág

2016.04.15. 16:04

Ez történik, ha három nő rájön, hogy ugyanazzal a férfival van kapcsolatban

A férfi mindhárom barátnőjét elvitte a fivére esküvőjére, a nőknek viszont nem tűnt fel, hogy mit művel a párjuk. 

A férfi mindhárom barátnőjét elvitte a fivére esküvőjére, a nőknek viszont nem tűnt fel, hogy mit művel a párjuk. Csaló, hazug - ezt firkálta barátja autójára az a brit nő, aki a Facebookon keresztül jött rá arra, hogy megcsalja a párja. Ugyanis a közösségi oldalon találkozott szembe azzal a fényképpel, amelyen barátja egy másik nővel látható. Mint kiderült, a férfi egyszerre három nővel folytatott viszonyt. Mindegyikükkel megünnepelte a Valentin-napot és azt tervezte, hogy ugyanoda viszi őket nyaralni, három, egymást követő héten.

Egyikőjük most viszont rájött arra, mit művel a férfi és meg akarták bosszulni a tettét.- Egyikünknek sem volt fogalma arról, hogy mi folyik. Még a fivére esküvőjére is elvitt minket. Nem tudom felfogni, hogy működhetett a dolog úgy, hogy nem jöttünk rá - mondta az egyik nő. A felfedezés után a három asszony megállapodott abban, hogy bosszút állnak és nem egymást okolják a történtekért. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!