Nagyvilág

2016.04.19. 07:47

Egy férfi elmondja, hogyan változtatta meg az életét az arctetoválása

A fiatalember elvesztette az állását, a menyasszonya viszont elfogadta a merész tetoválást. 

A fiatalember elvesztette az állását, a menyasszonya viszont elfogadta a merész tetoválást. Sean Green még csak 26 éves, viszont az arca mindkét oldalát geometrikus tetoválások díszítik, ugyanakkor a fiatalember azt mondja, amikor tükörbe néz, nem látja a tetoválást. Ez az oka annak, hogy a későbbiekben még több motívumot szeretne a bőrére varratni. A férfi bőrére a 32 éves Cammy Stewart készítette a tetoválást, akinek nem csak az arca, hanem a feje minden területe ki van tetoválva. - Mielőtt kitetováltam az arcát, biztos akartam lenni abban, hogy száz százalékig ezt akarja-e, ugyanis az arctetoválás megnehezítheti a mindennapi életet - fogalmazott Cammy.


Fotó: metro.co.uk


Sean már a tetoválás elkészülése után azt gondolta, hogy ez a legjobb tetoválás, amit eddig látott, az édesanyja viszont épp az ellenkezőjét gondolta és aggódott fia jövője miatt. - A tetoválás elkészülte után néhány nappal Sean bement a munkahelyére dolgozni, viszont a műszak vége előtt nem sokkal félrehívta a főnöke és közölte vele, hogy a merész tetoválása miatt nem dolgozhat ott tovább - mondta az édesanya.

Sean 22 éves menyasszonya, Laura Cantwell viszont nem bánja vőlegénye döntését, habár teljesen máshogy látja párját a tetoválással, mint előtte. - Az első tetoválást a nyakán láttam, de az semmi ahhoz képest, ami az arcán van. Elakadt a lélegzetem amikor megpillantottam, nem gondoltam, hogy tényleg megcsinálja, egy kicsit beteg dolognak éreztem, de ez csak az első sokk volt. Gyorsan elfogadtam a tetoválást, mások viszont nem voltak ilyen megértőek - emlékezett vissza Laura.


Fotó: metro.co.uk


- Laura mondta, hogy teljesen megváltozik az életem, amikor kimegyek az emberek közé, és valóban. Mindenki szörnyülködve nézett rám. Nem bántam meg, viszont a lányom, Skye miatt kicsit aggódom. Nem akarom, hogy kiközösítsék a tetoválásom miatt - zárta Sean.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!