Nagyvilág

2016.02.04. 10:53

Melissa McCarthyt nem hívták vissza a Szívek Szállodájába

A színésznő azt állítja, senki nem kereste meg őt, hogy szerepeljen a népszerű sorozatban. 

A színésznő azt állítja, senki nem kereste meg őt, hogy szerepeljen a népszerű sorozatban. Nem kaptam felkérést a Netflixtől, hogy részt vegyek a Szívek Szállodája folytatásában - jelentette ki a népszerű vígjátékokban szereplő Melissa McCarthy, aki a sorozatban Sookie St. James karakterét formálta meg. A színésznő a kezdetektől fogva forgatott a 2000-ben indult sorozatban, ahol hét éven keresztül alakította a szálloda séfjét, igazi sikereket viszont a sorozat befejezése után ért el.



A színésznő szerepelt a Mike és Molly című sorozatban, amiért Emmy-díjat kapott, de a Koszorúslányok című vígjátékban nyújtott alakításáért Oscar-díjra is jelölték. A Twitteren többen hiányolják a színésznőt a folytatódó sorozatban, aki így reagált a hozzászólásokra: Sajnos senki nem kért engem, vagy Sookie-t, hogy térjen vissza Stars Hollowba, de mindenkinek a legjobbakat kívánom.

(CNN)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!