Nagyvilág

2015.11.16. 12:56

Videó: Spermával keni az arcát egy szépségblogger (18+)

A nő szerint a természetes anyagnak köszönhetően javult a bőre állapota. 

A nő szerint a természetes anyagnak köszönhetően javult a bőre állapota. A szépségblogger Tracy Kiss a természetes szépségápoló termékek híve, viszont megdöbbentette követőit, amikor elárulta, ragyogó arcbőrének titka az, hogy spermával keni. A Wendoverből származó 28 éves nő  azt mondta, egy műanyag dobozban tárolja a spermiumokat, amelyet napi rendszerességgel, húsz percre tesz fel az arcbőrére. Mellesleg a spermiumokat egy barátjától kapja a kezelésre. Állítása szerint a természetes anyag hatékonyan száll szembe a rozácea, vagyis az arcpír tüneteivel.



- Tudom, hogy az emberek kétkedve reagálnak erre a módszerre, de a sperma egy természetes eredetű anyag és nagyon egészséges a bőrre kenve. Biztosan tudom, hogy a krémekkel ellentétben ebben nincsenek mesterséges anyagok - fogalmazott a blogger. Hozzátette, korábban folyamatosan szenvedett attól, hogy kipirosodott az arcbőre és akármit tett rá, hatástalannak bizonyult, a sperma viszont csökkentette az arcpírt.

Megjegyezte, a kezelés során vékony rétegben viszi fel a bőrére a spermát, amelyről elmondta , hogy kellemesen hűti a bőrét. - Amikor a bőrön van, olyan érzés, mint ha olajjal lenne bevonva, húsz perc múlva pedig meleg vízzel lemosom és sokkal ragyogóbb a bőröm - fűzte hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!