Nagyvilág

2015.11.30. 14:21

Videó: Kiugrott a kocsiból hógolyózni egy 101 éves néni

Az idős asszony rögtön a hó felé sietett, amint megállt az autó.

Az idős asszony rögtön a hó felé sietett, amint megállt az autó.Be akartam bizonyítani, hogy száz éven felül is lehet örülni az élet apró örömeinek - ezért filmezte le 101 éves édesanyját hógolyózás közben és töltötte fel a világhálóra Armand Foisy. A férfi feleségével, és édesanyjával, Albinával él Lillooetben.

Az idős asszony százéves koráig egyedül élt, akkor költözött fiához, de még mindig képes segítség nélkül ellátni magát. - Amikor 101 éves vagy, a kerekek kezdenek elkopni, de nem mentálisan. Édesanyám ereje és életkedve viszont egy cseppet sem csökkent és a mai napig boldoggá teszik az élet apró dolgai - fogalmazott Armand.



Nemrégiben havazni kezdett Liiloetben, a család pedig autóba ült, hogy néhány kilométerrel a várostól csodálják meg a hófehér tájat. Amikor viszont a kocsi megállt, Aliba kikapcsolta a biztonsági övet, kipattant a járműből és a hóhoz sietett. Belemarkolt és egy hógolyót formázott, amit eldobott, a fia pedig mindezt videóra vette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!