Nagyvilág

2015.11.03. 12:35

Videó: Horgászbottal próbálták a börtönbe csempészni a drogot és a McMuffint

Nem pont úgy sikerült a horgászat, mint ahogy korábban eltervezték. A börtönőrök horgára akadtak a csempészek. 

Nem pont úgy sikerült a horgászat, mint ahogy korábban eltervezték. A börtönőrök horgára akadtak a csempészek. A Wormwood Scrubs börtön kerítése nem okozott akadályt a tiltott dolgok intézetbe csempészésére, az egyetlen probléma az volt, hogy a börtönőr észrevette a folyamatot. Karl Jensen és barátnője egy mosózsákba pakolta a többek között kábítószert az alkoholt, a kést és a McMuffint tartalmazó csomagot, amelyet rövid időn belül megtaláltak az egyik cellában a börtön dolgozói.



Andy Griffin nyomozó úgy fogalmazott, az eset után Karl Jensent és barátnőjét, Lisa Mary Hutchinsont letartóztatták a csempészés miatt. - A pár olyan dolgokat próbált a börtönbe juttatni, amelyek akár halálhoz vezettek volna. Az éber személyzetnek köszönhetően viszont ezt sikerült megakadályozni - tette hozzá a nyomozó. Karl Jensent két és fél év börtönbüntetésre, míg barátnőjét, 12 hónap közösségi munkára ítélték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!