Nagyvilág

2015.11.25. 12:12

Több mint húsz millió forintot érő gyémántgyűrűt talált a kocsmából hazafelé egy férfi, de felkutatta a tulajdonosát

Mindig visszakapja az elveszett mobilját, ezért visszaadta a gyémántgyűrűt. 

Mindig visszakapja az elveszett mobilját, ezért visszaadta a gyémántgyűrűt. Mit tennél, ha találnál egy több mint húsz millió forintot érő gyémántgyűrűt az utcán? A Nagy-Britanniában élő 31 éves Andy épp egy kocsmából tartott hazafelé vasárnap hajnalban, amikor valami fényes dologra lett figyelmes a csatorna mellett. Amikor közelebb ment, látta hogy egy gyűrűt talált, elég nagy kővel a közepében.

Viszont a férfi ahelyett, hogy megtartotta volna a drága ékszert, elkezdett a tulajdonosa után kutatni, hogy visszaadhassa neki. Mindezt pedig azért, mert már vagy négy-öt alkalommal elhagyta a telefonját, de a megtalálók mindig visszaadták neki.

Szóval Andy lefényképezte a gyűrűt és a Facebookon kampányt indított el azzal a céllal, hogy megtalálja a tulajdonost, aki bizonyítani tudja, hogy övé az ékszer. A felhívásra nem sokkal később már jelentkezett is a tulajdonos, egy idősebb hölgy személyében, akinek a fiatalember visszaadta a három és fél karátos gyémántgyűrűt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!