Nagyvilág

2015.11.24. 09:57

Megcsalta a férj, bosszúból titokban eladta a közös házukat a feleség

Egy, a szeretőjétől kapott sms buktatta le a csalfa férfit. 

Egy, a szeretőjétől kapott sms buktatta le a csalfa férfit. A feleség rájött, hogy a férje megcsalja, ezért amíg a férfi üzleti úton volt New Yorkban, eladta a közös házukat. Craig Arnold két hétig volt távol, amikor pedig hazatért, lecserélt zárok fogadták, viszont éjjel tizenegy órakor még fény szűrődött ki a házból.

Craignek már ez gyanúsnak tűnt, ugyanis mint mondta, felesége, Laura ilyen későn már aludni szokott, ami viszont igazán meglepte, hogy egy 21 éves férfi nyitott ajtót, amikor bekopogott. Később pedig kiderült, az asszony eladta az otthonukat, amelyben jelenleg hat diák él.

Laura korábban talált egy sms-t férje telefonjában, amelyben egy nő azt írta párjának, hogy szexi fogadtatásban részesíti, amint megérkezik New Yorkba. Laura nem akarta, hogy férje megússza a kalandot, ezért úgy döntött, amilyen gyorsan csak tudja, eladja a házukat.

Mivel a ház vásárlásakor a pár nehéz anyagi körülmények között élt, a nő szülei segítettek megvenni az ingatlant, ezért Laurának nem volt szüksége a férje engedélyére, hogy eladhassa az ingatlant, amit két héten belül értékesített is.

- Amikor beléptem a házba, láttam, hogy Laura összes bútora eltűnt, csupán azok a székek és az az asztal volt a helyén, amelyeket az apámtól örököltem. Ezen kívül amit meghagyott csak a golf-szettem és egy rádió, amelyeket utált - fogalmazott Craig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!