Nagyvilág

2015.11.26. 12:47

Egyszerre ünnepelte 100. születésnapját egy házaspár

Hétéves korukban, a templomban találkoztak először és 76 éve házasok. 

Hétéves korukban, a templomban találkoztak először és 76 éve házasok. Amikor Allan és Margaret Little 1939-ben összeházasodtak, megfogadták, hogy életük végéig kitartanak egymás mellett. De akkor még egyikük sem gondolta, hogy ilyen hosszú ideig élnek együtt. A 76 éve együtt élő pár egyszerre ünnepelte századik születésnapját, amikor megosztották másokkal a hosszú élet, valamint a házasság titkát.

- Minden vita nélkül éltünk, Allan egy csodálatos ember, nagyon szerethető a jelleme, minden együtt töltött évet tisztelek, amit közösen töltöttünk - fogalmazott férjéről Margaret. A férfi pedig ugyancsak hasonló dolgokat mesélt feleségéről. - Margerettel nagyon egyszerű életet élünk, minden vita nélkül, szeretetben - mondta.

Allan és Margaret hétéves korukban, a templomban találkoztak először. A középiskola ideje alatt kezdtek el randevúzni, amikor pedig Margeret az egyik unokatestvérének partit rendezett elhívta a férfit azért, hogy összehozza az unokatestvérével, csakhogy Allen Margaretnek kezdett el udvarolni és 1939 augusztus 5-én, nem sokkal a nő 24. születésnapja előtt összeházasodtak.

Allan 40 éven keresztül a postaszolgálatnál, felesége pedig egy életbiztosítónál dolgozott. A párnak három gyermeke született, de ma már egyikük sincs életben. Az idős házaspár jelenleg egy idősek otthonában él, ahol a közelmúltban ünnepelték századik születésnapjukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!