Nagyvilág

2015.10.22. 12:22

Videó: Így táncolt először lábamputációja után egy kislány

A gyermek nem adta fel, hogy kedvenc időtöltésének hódolhasson. 

A gyermek nem adta fel, hogy kedvenc időtöltésének hódolhasson. A nyolcéves Alissa Sizemore az előző évben egy tragikus baleset miatt elvesztette térd alatt a jobb lábát. Viszont az Utahból származó kislány nem mondott le arról, hogy táncoljon. - A tánc a legkedvesebb dolog számomra, a lábamnak ugyan hiányzik egy része, de ez nem gátol meg abban, hogy táncoljak - fogalmazott.



Alissa akkor szenvedett balesetet, amikor testvérével és barátaival odakint játszott és elütötte egy teherautó. A gyermeket azonnal a Salt Lake City kórházba szállították, viszont a sebészeknek a sérülések miatt  amputálniuk kellett a lány lábát. A családnak viszont nem volt pénze a protézisre, ezért közösségi segítséggel gyűjtötték össze a szükséges összeget, ami azt jelentette, hogy Alissa ismét táncolhat.

- Mindenki biztatott, hogy folytassam a táncolást. A tanáraim nagyon sokat segítettek nekem és amikor fel akartam adni, akkor is mellettem álltak és támogattak - tette hozzá a lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!