Nagyvilág

2015.04.23. 14:44

Mostantól a csomagtartójába is kiszállítják a csomagot

De csak akkor, ha a csomag DHL futárral érkezik, Önnek Audija van és Münchenben lakik. Minden stimmel? Akkor próbálja ki!

De csak akkor, ha a csomag DHL futárral érkezik, Önnek Audija van és Münchenben lakik. Minden stimmel? Akkor próbálja ki!Az Amazon az utóbbi időben folyamatosan azon gondolkozik, hogy lehetne extrémebb módon kiszállítani csomagokat. Ők tesztelik például a drónokat is erre a célra.

Az Amazon Prime szolgáltatásával Németországban megint kitaláltak valami izgalmasat. Az egész még csak teszt és nagyon limitáltan lehet kipróbálni a szolgáltatást, de elviekben úgy működne, hogy szállítási cím helyett az autónk pozícióját adnánk meg. Az ötlet alapja az, hogy senki sem szeret otthon várni egy nagy értékű csomagra.

A tesztidőszak folyamán a vásárlóknak meg kell adniuk, hogy hol fog tartózkodni az autójuk (jelen esetben még biztos, hogy egy Audi) a kiszállítási időszakban. A csomaghoz csatolnak egy kis jeladót, ami egyszeri hozzáférést biztosít az autó csomagtartójához. A futár tehát kinyitja, berakja és már megy is tovább. Ha beválik, akkor megpróbálják minél szélesebb körben elterjeszteni ezt a módszert, hiszen ez lehet a legkényelmesebb és legbiztonságosabb szállítási mód az elfoglalt embereknek.

Mondjuk arra kíváncsiak vagyunk, hogy egy 90-es években gyártott Suzuki csomagtartójához hogyan fognak majd egyszeri hozzáférést biztosítani. Oldják meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!