Nagyvilág

2015.03.18. 14:54

Fotók: Így lebeg egy táncos

A lebegés illúzióját keltő fotózás egyáltalán nem új dolog, a tajvani-francia-amerikai fotós, Mickael Jou "szelfijei" nagyon ügyesen örökítik meg az elegáns mozdulatokat.

A lebegés illúzióját keltő fotózás egyáltalán nem új dolog, a tajvani-francia-amerikai fotós, Mickael Jou "szelfijei" nagyon ügyesen örökítik meg az elegáns mozdulatokat. Csak hogy legyen egy kis poén is: a tajvani-francia-amerikai fotós, aki most BERLINBEN lakik... :) .... két hobbiját egyesítette: a táncot és a fotózást. Három éve készíti a lebegős fotókat és nagy népszerűségnek örvend világszerte. Natsumi Hayashi-hoz hasonlóan, ő is teljesen átlagos, hétköznapi helyeken lebeg, például a boltban, a parkban vagy egy zsúfolt kereszteződésben. Jou nem csak a kamerák előtt sziporkázik, volt olyan, hogy rögtönzött balett-bemutatót tartott Párizs közepén, a járókelők nagy örömére. Fotók a galériában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!