Nagyvilág

2015.03.16. 14:44

Fotók: A 36 éves Nicole Scherzinger szexi és szingli

Az énekesnő az év elején szakított nagy szerelmével, a Forma-1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal. Ezzel a fotósorozattal bebizonyította a világnak, hogy még mindig dögös és várja az új pasik jelentkezését.

Az énekesnő az év elején szakított nagy szerelmével, a Forma-1 sztárjával, Lewis Hamiltonnal. Ezzel a fotósorozattal bebizonyította a világnak, hogy még mindig dögös és várja az új pasik jelentkezését. Átlátszó felsőben, melltartó nélkül is bevállalta a fotózást Nicole. Alulról pedig nem hiányozhatott a szexi forrónaci, ami elég sok mindent megmutat, de de bánatunkra, legalább annyit ki is takar. Nicole-nak nemrég indult egy reality TV műsora "I Can Do It" néven, ezzel egy időben készültek a fotók is. A forgatás óta nagyon aktív a közösségi médiában, folyamatosan posztol a színfalak mögül. Az egykori X-Faktor mentor azt nyilatkozta, hogy már túl van a szakításon és kész továbblépni. Uraim, itt a lehetőség! Szexi fotók a galériában!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!