Nagyvilág

2015.02.17. 09:42

Így feszítenek a kőgazdag fiatalok a közösségi médiában

Hogy mi szerepel egy piszkosul gazdag fiatal Instagram fotóin? Pénzkupac, drága pezsgő, jakuzzi, luxusautó, repülőgép, dögös csajok. Egyszóval az élet, amiről mindenki álmodik. Nekik megadatott.

Hogy mi szerepel egy piszkosul gazdag fiatal Instagram fotóin? Pénzkupac, drága pezsgő, jakuzzi, luxusautó, repülőgép, dögös csajok. Egyszóval az élet, amiről mindenki álmodik. Nekik megadatott. Te a Suzukiban szelfizel, ő egy helikopterben. Te wellness hétvégére mész, ő beutazza a világot, haza sem megy. Ez van, nekik összejött az élet. Helyesebben mondva, a szüleiknek jött össze, ők pedig élvezik a gyümölcsét. Ők azt mondják magukról, hogy ugyanolyanok, mint az összes többi Instagram-felhasználó és egy drága étteremben lefotózni a kaját ugyanolyan érzés, mint másnak a Mekiben. Ha valaki beszól nekik azt életstílusuk miatt, annak durván visszaszólnak. Fotók a galériában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!