Nagyvilág

2014.05.28. 14:45

A kis Giuliano és Claudiu napi két órát gyúrnak

Giuliano hét éves, Claudiu pedig kilenc. De valami nem stimmel ezekkel a román srácokkal.

Giuliano hét éves, Claudiu pedig kilenc. De valami nem stimmel ezekkel a román srácokkal. Fiatal koruk ellenére, felnőtteket megszégyenítő, kidolgozott felső testtel rendelkeznek. Mindez annak köszönhető, hogy napi két órát edzenek. Ők ketten olyan gyakorlatokra is képesek, melyektől a felnőttek már elsírnák magukat. Giuliano például két világrekordot is döntött: az egyik az, hogy ő tartotta magát leghosszabb ideit egy póznán vízszintesen (akár egy zászló), illetve a 90-fokos vertikális nyomásban is csúcstartó. Claudiu is nagyon közel áll már ezekhez, hamarosan a testvére legnagyobb kihívója lesz. 

A 4 kilós súlyzó meg sem kottyan nekik, de gyakran emelgetnek nehezebbeket is, hogy jobban fejlődjön a bicepszük és a mellizmuk. Talán nem meglepő, hogy édesapjuk indította el őket ezen az úton, aki azt szeretné, hogy a családi formációjuk, a The Hercules, nemzetközi karriert fusson be. A kemény munka ellenére ez egyelőre nem jött össze nekik. Nemrég Olaszországban próbálkoztak, de ez annyira megviselte a családi kasszát, hogy még rosszabbul állnak, mint előtte. Most visszatértek a szülőhazájukba, Romániába és az apuka egy fémfeldolgozó üzemben hajtja az igát. Az ott megkeresett pénzből azonban nagyon nehezen tudja finanszírozni a gyerekek edzését. A következő tervük, hogy Angliában próbálnak szerencsét.

További fotók a srácokról:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!