Nagyvilág

2013.04.29. 15:10

Videó: Rekordkísérlet közben halt meg egy indiai férfi

Az 50 éves Sailendra Nath Roy épp egy új rekordot akart megdönteni, amikor tragikus baleset történt. Egy folyó fölött próbált átszáguldani úgy, hogy mindössze a haja tartotta súlyát.

Az 50 éves Sailendra Nath Roy épp egy új rekordot akart megdönteni, amikor tragikus baleset történt. Egy folyó fölött próbált átszáguldani úgy, hogy mindössze a haja tartotta súlyát.A kísérlet felénél a haja beletekeredett a kerékbe és 25 percig lógott a hajánál fogva, közben próbálta kiszabadítani magát. Sajnos a szervezete nem bírta az extrém helyzetet és megállt a szíve 1000 néző előtt. A segítők csak 45 perccel később tudták kiszabadítani és kórháza szállítani, ahol már csak a halál tényét tudták megállapítani. Próbálta a kezével még továbbhúzni magát, de ez nem sikerült, csak nagyon lassan haladt. Több rekordot is tartott a hajával, egyszer például egy vonatot húzott el vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!