Nagyvilág

2013.01.23. 14:51

Beyonce melltartóban bizonyítja, hogy nem terhes

Ez a fotó kicsit olyan "mi kell még hogy elhiggyétek" stílusú. Ledobta a pólót is, hogy véget vessen a pletykáknak: NEM terhes!

Ez a fotó kicsit olyan "mi kell még hogy elhiggyétek" stílusú. Ledobta a pólót is, hogy véget vessen a pletykáknak: NEM terhes!Először 2011 októberében oszlatta el a hamis pletykákat várandósságáról és most újra bizonyítékot várt a sajtó és a rajongók. Miután tavaly életet adott Blue Ivy nevű kislányának ismét visszanyerte bombaalakját. A Terry Richardson által készített fotó egyenesen a GQ magazin címlapján landolt. Magára öltötte a híresen szexi és egyben játékos arckifejezését.

"A szüléskor volt az első alkalom, hogy mindent elengedtem és megadta magam" - nyilatkozta a magazinnak. "A szülés megtanított arra, hogy mennyire nagyszerű érzés nőnek lenni. Az, hogy kifejezhetem ezt az izgatottságot és érzést, valamint a kapcsolat a férjemmel [Jay-Z], mind hozzájárul ahhoz, hogy jobb életem legyen. Olyan érzés, minta a gyerekem mutatott volna be saját magamnak". Egy biztos, jelenleg nem terhes az énekesnő, így még várni kell, hogy újra átélje a szülés boldog pillanatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!