Nagyvilág

2013.01.18. 16:05

Eldurvult Vanessa Hudgens és Selena Gomez

Vége már az ártatlan, kislányos szerepeknek. Az új filmjükben már fegyver, rablás és leszbi csók is van. A címe: Spring Breakers.

Vége már az ártatlan, kislányos szerepeknek. Az új filmjükben már fegyver, rablás és leszbi csók is van. A címe: Spring Breakers.Úgy bizony, a legendás tavaszi szünet. Amikor a legtöbb részegedés és futó kaland történik. Kissé sokkoló lehet a két babaarcú színésznőt úgy látni, amint éppen piálnak, füveznek és fegyverrel rabolnak ki egy üzletet. A történek úgy kezdődik, hogy négy egyetemista lány a tavaszi szünetre Floridába utazik. Lehet ennek rossz vége?

A korábban említett lányokhoz még Ashley Benson és Rachel Korine csatlakozott a vásznon. A férfi főszereplő James Franco, aki azután fut össze a kis hölgytársasággal, hogy bíróság elé cibálják drogbirtoklás miatt. Belecsábítja őket is a bűn világába, ami elég veszélyes helyzeteket szül (ebből látható néhány jelenet az előzetesben is).

Vanessa és Selena is egyöntetűen azt nyilatkozta, hogy nagyon nagy szükségünk volt már egy ehhez hasonló karakterre, hogy ki tudjanak törni a Disney skatulyájából. Folyamatosan fejlődniük kell és a nézőknek is el kell fogadniuk, hogy ők már felnőttek és ilyen szerepekben fogják őket viszontlátni. Aki tehát kíváncsi a lányok forró jeleneteire, nézze meg a hamarosan mozikba kerülő Spring Breaker filmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!