Nagyvilág

2013.01.23. 09:31

A szürke ötven árnyalata: kipróbálták élőben, bíróságra került az ügy

Felmentették Steven Lock-ot, miután kiderült a partnere "aláírta" a szexrabszolgaságról szóló szerződést. A könyv inspirálta őket a játékaikban.

Felmentették Steven Lock-ot, miután kiderült a partnere "aláírta" a szexrabszolgaságról szóló szerződést. A könyv inspirálta őket a játékaikban.Steven és partnere is elolvasta a sikerkönyvet és annyira felizgatta őket a történet, hogy ki akarták próbálni élőben is. A könyvben olvasott dolgokat szó szerint végigjátszották, volt kötél és testi sértés is.

A nő szerint azonban a férfi túl messzire ment, amikor a fájdalomtól sikítozva magára hagyta. A bőre is tele volt vörös foltokkal. A rendőrség bejelentés alapján megkezdte a nyomozást, annak ellenére, hogy a nő korábban megírta a férfinak, hogy elfogadja a "rabszolgaságot" és a fájdalmat. A négy napos tárgyalás után a férfit felmentették. A bíró szerint itt most nem arról volt szó, hogy erkölcsi ítélet szülessen, hanem hogy eldöntsék, fennállt-e a bűncselekmény ténye.

A vádlott, Steven Lock felháborítónak találta, hogy egyáltalán bíróságra került az ügy. Szerinte semmi rosszat nem csinált. A partnere azonban azt vallotta, hogy a fürdőszobában lánccal és lakattal kötözte ki, majd 14-szer keményen rácsapott egy kötéllel. Nem számított rá, hogy teljes erővel fogja játszani a szerepét. A rendőrség akkor avatkozott be, amikor a nő egyik ismerősének küldte sms-ben, hogy "láncra vert, mint egy kutyát". A nő ügyvédje szerint más az, hogy valaki bevállal egy kis elfenekelést, de amit Steven tett, az színtiszta szadizmus. Azonban Steven állítása szerint volt egy jelszó, amiben megegyeztek. Azért nem állt le, mert a nő ezt nem mondta ki.

A pár egy internetes oldalon ismerkedett meg és elég kalandos szexuális életet éltet. Elmondásuk szerint benne voltak édes hármasban és megkötözős dolgokban is. A könyv elolvasás után viszont úgy gondolták, hogy ez az, amit még nem próbáltak és megvalósították a leírtakat. Eddig 65 millió példányt adtak el belőle, nem tudni hányan merítenek még belőle inspirációt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!