Nagyvilág

2013.01.30. 10:57

3 éves korától adott a lányának alkoholt egy angol anyuka

A bulimániás 35 éves nő kiérdemelte az "Anglia legrosszabb anyukája" címet. 3 korától ivásra nevelte lányát, hogy egyszer majd csatlakozzon hozzá a partizásban - írja a Daily Mail.

A bulimániás 35 éves nő kiérdemelte az "Anglia legrosszabb anyukája" címet. 3 korától ivásra nevelte lányát, hogy egyszer majd csatlakozzon hozzá a partizásban - írja a Daily Mail.Nem akarta, hogy a lánya ne bírja a piát, ezért szándékosan alkoholt itatott vele egészen fiatalon. Az orvosoknak vallotta be, hogy 3 éves korától itatta Jamie Lee-t, aki most már 20 éves. Fiatalon egy-egy doboz sört kapott minden hétvégén, majd a 15. születésnapján egy üveg vodkát fogyasztott el.

Amikor 18 éves lett és legálisan is ihatott, rögtön belevetette magát a buliba és hajnali négyig piált az anyukájával. A "mintaanya" úgy nyilatkozott: "Imádunk együtt lerészegedni. Ha az egyikünk elveszíti a kontrollt, akkor a másik odafigyel rá. Olyan, mintha legjobb barátnők lennénk, nagyon jól érezzük magunkat".

Dr Sarah Jarvis arra figyelmeztet mindenkit, hogy a korai alkoholfogyasztás nagy mértékben károsítja az agyat. Szerinte Jamie-nek a hosszútávú memóriája és a mája is károsodhatott. Ezeken felül alkoholfüggőség is kialakulhat.

Shanon, az anyuka a kertész férje fizetéséből és a gyerektartási segélyből finanszírozza a kemény ivászatokat. Azt mondta, hogy "megfelelő ivásra" akarta nevelni a lányát és ő csak felkészítette a felnőtt bulizásra. Szerinte ha a 18. születésnapján rúg be először, annak sokkal durvább következményei lettek volna. Bár Shanon tudja, hogy sokan nem értenek egyet a gyermekkori alkoholfogyasztással, a szülői/nevelői képességeire soha nem volt panasz. Ő maga már 14 éves korától iszik és volt, hogy összeesett az utcán, máskor pedig a rendőrök vitték haza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!