Nagyvilág

2013.01.27. 14:13

2013-ban még őrültebb lesz a Top Gear! - Fotók!

A műsor, aminél Angliában csak egyetlen egy volt nézettebb 2012-ben: az Olimpia. 2013-ban viszont nem lesz, úgyhogy mindent és mindenkit besöpörnek.

A műsor, aminél Angliában csak egyetlen egy volt nézettebb 2012-ben: az Olimpia. 2013-ban viszont nem lesz, úgyhogy mindent és mindenkit besöpörnek.Ebben az évben is elképesztő őrültségekre és különszámokra számíthatunk a triótól. De tekintsük vissza egy kicsit, hogy milyen mutatványokat kell túlszárnyalniuk ahhoz, hogy megtartsák hűséges nézőiket. Egyszer egy tank dízellel elmentek Svájcból Blackpoolba. Próbáltak már autót űrhajóvá alakítani és támadás áldozataivá is váltak Alabamában. A képek és a videó azt bizonyítják, hogy ezekre még bőven rá tudnak tenni egy lapáttal: sárban ugrató Bentely, rögbimeccs autókkal, kempingezés Afrikában. Valami azt súgja, hogy 2013 is ez lesz a legnézettebb autós magazin.

A műsor 1977-ben debütált hagyományos autós magazinként, de a 2002-es újraindulása óta egy nagyon kedvelt fűszert vittek bele, a humort. Olyan stílusuk van, amit sokan próbálnak koppintani, de senkinek sem sikerült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!