Nagyvilág

2012.10.19. 10:53

Dupla randikra specializálódott egy weboldal

Online megismerkedni valakivel nem könnyű. Általában a bizalom és az önbizalom hiánya a legnagyobb gát. Ezt egy új kezdeményezés próbálja legyőzni.

Online megismerkedni valakivel nem könnyű. Általában a bizalom és az önbizalom hiánya a legnagyobb gát. Ezt egy új kezdeményezés próbálja legyőzni.A Tandem egy amerikai startup cég és alapjaiban próbálja megváltoztatni az online ismerkedés struktúráját. A sima találkozók helyett dupla randikat szerveznek és ezzel szerintük könnyebben elkerülhetően a kínos csendek és gyorsabban feloldódnak a párok.

A Tandem felhasználóinak először egy "segédet" kell delegálniuk a randira kérés előtt. Ez a való életben már régóta működik: én is elhozom egy barátom és ő is, így két pár is egymásra találhat ugyanazon az estén.A segéd egyébként bármilyen nemű lehet, de fontos, hogy ő is szingli legyen.

A szolgáltatás abban is segít, hogy otthonülő, félénk barátainkat vagy barátnőinket kicsit kimozdítsuk és lökést adjunk nekik az új párkapcsolat felé. A weboldalra nagyon könnyen és gyorsan lehet regisztrálni a Facebook fiókunk összekapcsolásával.

Remélhetőleg Magyarországon is indít valaki hasonló szolgáltatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!