Nagyvilág

2012.09.20. 15:26

Mennyit kell inni ahhoz, hogy valaki kalóznak képzelje magát?

Egy brit hölgynek sikerült elérnie ezt a határt. Két napon keresztül ivott, majd azt képzelte, hogy ő Jack Sparrow kapitány.

Egy brit hölgynek sikerült elérnie ezt a határt. Két napon keresztül ivott, majd azt képzelte, hogy ő Jack Sparrow kapitány.Az 51 éves Alison Whelan odáig jutott, hogy elkötött egy hajót, majd hangosan ordította: "Én vagyok Jack Sparrow!". Tegyük hozzá: a fotó alapján a smink nagyon jól sikerült. A rendőrök természetesen azonnal üldözni kezdték. Amikor leszállították a lopott járműről megszondáztatták és vizeletmintát vettek tőle. Kiderült, hogy nem csak ivott, hanem nadragulyát is evett, ezek okozták nála a hallucinációt.

Elmondása szerint, ha a rendőrök nem állítják meg, St. Tropez-ig hajózott volna egy barátnője társaságában. Mivel nem volt tudatánál a navigálást is elhibázta és 70 000 fontos kárt okozott egy másik hajóban. A szemtanúk szerint szerencséjük volt, hogy egyáltalán életben maradtak az ütközés után. A vicces kedvű kalózhölgyet 112 napi börtönre ítélték, az áhított szigetre pedig majd elutazhat repülővel a szabadulása után.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!